loader image
Bine ai venit la Centrul de Excelență în Stomatologie
Atelierul de Dinți, din Vaslui
  • Luni - Vineri: 9:00 - 18:30 / Weekend - Inchis

Implantologie Conventionala si Avansata

Descoperă lumea implantologiei la Atelierul de Dinti, unde expertiza întâlnește inovația. Oferim servicii de implantologie convențională și avansată, pentru a restabili frumusețea și funcționalitatea zâmbetului tău.
Teeth with implant screw, gray background
implant INNO
Implant Bredent
Implant Megagen
Implant Nobel Biocare
Implant Subperiostal Personalizat
Implantologia este o ramură a stomatologiei care se concentrează pe înlocuirea dinților lipsă prin implanturi dentare. Această tehnică modernă și eficientă implică inserarea unor suruburi de titan în osul maxilar, care devin parte integrantă a acestuia, oferind o bază stabilă pentru ancorarea protezei dentare.
Există două tipuri principale de implanturi dentare: implanturi convenționale și implanturi avansate.

Implantologia Conventională

Implanturi endoosoase Acestea sunt implanturile dentare clasice, care sunt inserate direct în osul maxilar sau mandibular.
Procedură chirurgicală Implanturile endoosoase sunt plasate în os printr-o intervenție chirurgicală minoră, efectuată sub anestezie locală.
Perioadă de vindecare După inserarea implanturilor, este necesară o perioadă de vindecare de câteva luni, în timpul căreia implanturile se integrează în osul maxilar.

Implantologia Avansată

Implanturi zigomatice Acestea sunt implanturi lungi, care sunt ancorate în osul zigomatic (osul zigomatic sau osul obrazului) pentru a oferi o bază solidă în cazurile de deteriorare a maxilarului superior
Implanturi pterigoide Aceste implanturi sunt plasate în osul pterigoid (parte a osului sfenoid) în cazurile în care osul maxilar este insuficient pentru a susține implanturile dentare convenționale.
Atelieruldedinti.ro