loader image
Bine ai venit la Centrul de Excelență în Stomatologie
Atelierul de Dinți, din Vaslui
  • Luni - Vineri: 9:00 - 18:30 / Weekend - Inchis

Ortodontie

Zâmbetul perfect începe cu un aliniament corect

Un zâmbet frumos și aliniat este o caracteristică dorită de mulți oameni, deoarece poate aduce un impact semnificativ asupra încrederii în sine și a stimei de sine. Dacă vă confruntați cu dinți strâmbi, suprapuși sau cu probleme de înghesuire dentară, ortodontia poate fi soluția potrivită pentru a obține un aliniament corect și un zâmbet perfect.
Aliniere dentară
Corecția mușcăturii
Sănătatea dentară
Îmbunătățirea funcționalității
Estetică și încredere
At a dentist with a smile

Ce este ortodintia?

Ortodontia este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu corectarea poziției dinților și a maxilarelor, pentru a obține un aliniament corect și o ocluzie (mușcătură) adecvată. Acest proces implică utilizarea aparatelor ortodontice și a diferitelor tehnici de ajustare pentru a muta dinții în poziții corecte.

Tratamentul ortodontic este personalizat pentru fiecare pacient și poate implica diverse metode și dispozitive, precum aparatele fixe clasice (brackets și arcuri), aparatele ortodontice invizibile (cum ar fi aparatele dentare transparente sau aliniatoarele dentare), aparatele mobile sau aparatele ortopedice dentofaciale.

Procesul de tratament ortodontic:

Tratamentul ortodontic începe cu o evaluare completă a stării dentare și o analiză a problemelor ortodontice specifice. Medicul ortodont va crea un plan personalizat
Atelieruldedinti.ro